KREATÍV ÉLETTERVEZÉS DESIGN THINKING MÓDSZERREL

Gyorsan változó, kihívásokkal teli világunkban új, kreatív szemlélettel kell jövőnket is megtervezni, mert hagyományos gondolkodási sémáinkkal és karrier tervezési eszközeinkkel nehezebben jutunk ma már előre.

A design thinking egy új szemléletmód, melyet a startupok kifejlesztésére dolgoztak ki a Szilícium-völgyben.  A Stanford Egyetem professzorai pedig átültették a módszert a karrier- és élettervezésre. Miért ne hasznosíthatnánk mi is azt a különlegesen hatékony, ráadásul élvezetes és szemléletformáló technikát saját életünk formálására?

Képzés díja 
25.000Ft
Jelentkezési határidő 
2019.01.31
Képzés indulása 
2019.02.09
2 alkalom
10 óra
A képzésről 

Milyen eredmény várható a kurzustól? 

A módszer abban segít, hogy tudatosan vizsgáld meg a helyzetedet. Majd ötleteket generálunk és azok  sokaságából a megvalósítható elképzelésekre koncentrálunk. A folyamat végére design thinking módszerrel leteszteled a számodra kedves, de egyben működőképes terveket. Ezek után kidolgozod a legéletképesebb ötleteket anélkül, hogy olyan életútra vesztegetnél időt, ami nem megvalósítható.

Hogyan tanulhatsz nálunk? 

A két napos workshop folyamán a gyakorlatban sajátíthatod el a design thinking lépéseit. Az alkalmak között "házi feladatra" is számíthatsz, hiszen mindenki a saját életterveit fogja megtervezni és tesztelni. 

 

Kinek ajánljuk a kurzust?

  • Aki karrierválasztás vagy váltás előtt áll   
  • Aki szeretne megtanulni egy olyan módszert, szemlélet módot, amit később is tud alkalmazni nem csak a karrier, hanem akár a magánélet tervezése során is
  • Aki szeretné átgondolni, hogy merre tart az élete

Kik tartják a kurzust? 

 A Tréninget a HumanHub fejlesztői és megálmodói vezetik, akik startupok fejlesztésével foglalkoznak. Olyan szakértőktől kapsz segítséget, akik mind a design thinking módszer, mind a pszichológia terén képzettek.

Kikkel fogsz még találkozni?

Olyan közösségben fejlesztheted terveidet, akik hasonló élethelyzetben vannak, a váltást fontolgatják. Együtt ötletelhetünk a többi csoporttaggal, segíthetjük egymást az úton.  

Információ

Ha kérdésed van, keress minket:

Demeter Lilla
+36 30 655 50 43
 

A kurzust vezeti

oktatásszervező, pszichológus, képzés fejlesztő, irodalomterápiás csoportvezető

A kurzust vezeti

intézményvezető, grafológus, írásanalitikus szaktanácsadó, irodalomterápiás csoportvezető

Alkalmak, időpontok

2 alkalom 10 Óra
szombat, 10:00 - 15:00 feb. 09.
szombat, 10:00 - 15:00 feb. 23.
Helyszín 
HumanHub Budapest
1023 Budapest, Frankel Leó út 21-23. 1. em 1.
Kép