Józsa Balázs

pszichológus, pár- és családterapeuta, autogén tréner

Debreceni Egyetemen szereztem pszichológusi diplomát, ahol tanulmányaim közben elvégeztem az alapfokú autogén tréneri képzést is.
A pszichológia különféle területein való munkavállalást követően (egyetemi és főiskolai oktatás, tréningek tartása, felnőtt rehabilitáció, gyermekek onkopszichológiai és élményterápiás támogatása) jelenleg pszichológusként dolgozom gyermekekkel, szüleikkel, és családokkal.

Családterapeutává válásom során találkoztam a rendszerszemlélettel, amely az emberek közötti kapcsolatokra nem különállóan, hanem egy összetett rendszer részeként tekint. Minden ember hatással van másokra – velük való kapcsolataikon keresztül –, így ránk is hatással vannak saját emberi kapcsolataink.

Személyes és szakmai tapasztalataim, valamint szakmai fejlődésem során egyre több olyan tényezőt ismertem meg, amik befolyással vannak arra, ahogyan másokra hatunk. Hiszem azt, hogy ezek megtapasztalása, megismerése és megértése képes alapvetően megváltoztatni az emberi kapcsolatokról alkotott elképzelésünket, és az önismereten keresztül képessé válhatunk valódi segítő, támogató, és harmonikus kapcsolatok kialakítására.

Elérhetőség:
Web: http://www.budaipszichologus.hu/pszichologusaink-munkatarsaink/jozsa-balazs
e-mail: jozsabalazs@yahoo.co.uk